Támogassa a GSE kajakos szakosztályát 2016-ban is adója 1 százalékával!

A Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztályát támogató Dunai Vízisport Alapítvány az előző esztendőkhöz hasonlóan, 2016-ban is arra kéri Önt, hogy adója 1 százalékával támogassa az alapítványt és rajta keresztül a gödi kajakos szakosztályt, kiemelten az ott sportoló gyermekek sporttevékenységét és a gödi családok szabadidős vízisport-lehetőségeit.

A Dunai Vízisport Alapítvány több mint másfél évtizede foglalkozik azzal, hogy Göd és a dunakanyari térség vízi életét, a kajak-kenu-sportot, az egészséges életmódra nevelést, és nem utolsó sorban városunk környezetének védelmét, valamint a közösséghez tartozás értékeit óvja, védje, fejlessze.

Szakosztályunk országos szinten élen jár az utánpótlás-nevelésben, mi sem mutatja jobban: ezidáig 174 országos bajnoki címet gyűjtöttek sportolóink, közülük a "nagyobb", felnőtt korosztályokban többen is a nemzetközi élvonalba kerültek - gondoljunk csak a riói olimpiára, egyben hatodik ötkarikás eseményére készülő Kammerer Zoltánra, vagy a K4-es csapattársára, az olimpiai ezüstérmes, világbajnok Kulifai Tamásra - nem elfelejtve a fiatalok kitűnő eredményeit...

Tavaly a különböző eseményekben 200 éremmel (!) zártuk az esztendőt, és a különböző korosztályos rangsorokban is igen előkelő helyen végeztünk.

A 2015. évi 1%-okból 781 238 forintot sikerült begyűjtenie az alapítványnak, amit a tavalyi esztendőben rendezvényekre, eszközökre, edzőtáborok támogatására költött.

Az előzőekben felsoroltakon kívül részt vállal a Göd Kupa, a szülő napok, a kalandtáborok, a városi események szervezésében és támogatásában, továbbá a szakosztályt népszerűsítő eseményekben és tevékenységekben. 

A Dunai Vízisport Alapítvány tevékenységével, programjaival kapcsolatban honlapunk "Alapítvány"menüpontjában tájékozódhat. 

Az adó 1 %-ról rendelkező nyilatkozat ide kattintva letölthető.

Tisztelt Adózó! 
A GSE szakosztálya és az alapítvány köszöni az Ön támogatását!